رییس انجمن تولیدکنندگان صنعتی نبات، قند و شکر با اشاره به آسیبهای تولید نبات به روش سنتی برای سلامتی جامعه گفت: در روش سنتی تولید نبات آنرا با حرارت مستقیم تا 300 درجه سانتیگراد داغ میکنند که شیره نبات را میسوزاند و موجب شیرینی غیرطبیعی، مضاعف و مضر آن برای بدن میشود. بقیه را در ادامه مطلب بخوانید نیاز اصلی مسافران چیست ؟
شهر جدید هشتگرد از واقعیت تا تبلیغات
چگونه وارد کار گردشگری شدم
نبات ,روش ,سنتی ,تولید ,شیرینی ,غیرطبیعی، ,تولید نبات ,روش سنتی ,شیرینی غیرطبیعی، ,موجب شیرینی ,غیرطبیعی، مضاعف
درباره این سایت